En ganske særlig kold vinter dag imellem jul & nytår 2020, var jeg ude at slentre en tur med min mor og mormor, for at få frisk luft og røde kinder. Det var en sær tid, hvor verden var midt i en pandemi og jeg stod med et usikkert år foran mig. Jeg vidst ikke hvorvidt om jeg skulle undervise i yoga, arbejde freelance som skrædder eller om min næste yoga uddannelse overhovedet ville finde sted. Som vi slentrede ned af gaden, så jeg pludselig de unikke lokaler i kælderen til en smuk klassisk Københavner bygning. Mit hjerte var fyldt med kærlighed og varme for det her sted, og min mormor kiggede på mig med et helt særligt glimt i sit øje, og sagde i rammende alvor “du burde åbne dit eget yoga studie”, og dét var lige præcis hvad jeg gjorde.

Jeg blev særligt træt af den yoga som blev udstillet på sociale medier, og som kun omhandlede den fysiske og perfekte yoga praksis - hvor det eneste rigtige var et split eller håndstand - og tro mig - jeg gør det selv, men det skal ikke misforstås som den eneste form for yoga. Jeg drømte om at afholde workshops fyldt med fordybelse, morgen flows med et hold af dejlige medlemmer, at skabe en helt unik atmosfære, et fællesskab hvor vi kunne dele erfaring og viden, at omkranse folk i tæpper med nænsom meditation og beroligende lydbølger, og dele den kærlighed til yogaen som står mit eget hjerte nært.

Med et skønt team af dedikeret og hjertevarme undervisere, skaber vi sammen et helt unikt fællesskab. Vi bestræber os på at guide en sund tilgang til yoga, med et alsidigt fokus på både anatomiske korrekte bevægelser, intuitiv bevægelse, mindfulness & en helt masse grin

Idag samarbejde KAÍLO med et stort fællesskab af kreative, veluddannet og nysgerrige undervisere, for at tilbyde den brede vifte af yogaens univers. Du vil højst sandsynligt kunne finde mig, Camilla, i studiet de fleste dage. Hvis ikke, så kan du altid få fat på mig på anden vis.

Oceaner af kærlighed,
Camilla / Indehaver af KAÍLO yoga

Når vi dyrker yoga, så læg ekstra fokus på ordet dyrker. Der er ikke et slut mål, og vi vil altid være elever der bliver ved med at lære. Det er ikke ligesom at øve sig til en speciel dans, et maraton eller en tale - fordi der i disse tilfælde oftest vil være en helt specifik optræden, hvor du i sidste ende ikke behøver at øve mere. At dyrke yogaen omhandler vores tanker, ord, handlinger og den fysiske krop - alt sammen noget som er konstant. Ønsket om et liv i balance kræver konstant opmærksomhed, og derfor kan du aldrig betragte dig selv som “færdig” med yogaen, det er en process gennem hele livet. En smuk og velproportioneret process.

At stræbe efter en specifik yogastilling eller lære at meditere er også en process. Det kan virke skræmmende for nogle, og vores erfaring fortæller os, at frygt oftest er berettiget. Det er kroppens naturlige måde at fortælle os, at vi skal passe på os selv og være forsigtige - noget som er værdifuldt og vigtigt. Hvis du tænker over det; du skal til at lære noget nyt og du er ikke helt sikker på hvor det bærer dig hen. Metaforisk set, går du ind i mørket, ind i noget ubekendt. Fysisk set, er der en reel chance for at falde eller sidde ubehageligt med tanker der flyver i titusind retninger.

I frygtens øjne, dyrk dit mod. Lad modet tale til din frygt, og hvis frygtens stemme er højest, så lyt. Lyt og juster din praksis derefter. Vores mål er at hjælpe dig med at skabe, eller dyrke din eksisterende yoga praksis, på en måde som ærer traditionerne, og den moderne viden vi nu kender, i deres reneste forstand. Vi er her for at opfordre til et hjertevenligt liv i balance, gennem asanas (yogastillinger), meditation og lydhealing. Derfor har vi forsøgt at skabe rum der balancere de moderne daglige udfordringer som tynger mange, og eliminere den “fart” som foregår i vores dagligdag. Vi har skabt et rum der er nænsomt, roligt og hjertevarmt. Vi har skabt et rum der ikke kræver noget som helst af dig - end bare at være.