LOUNGE

Vores lounge er skabt for at du kan tage en pause og nyde en post-yoga snak med ligesindet, før du igen træder ud i verden med fornyet energi. Vi bestræber os på at KAÍLO er indbegrebet af hygge, tryghed og en hjemlig følelse - et rum hvor du føler dig tryg til at blive hængende så længe du har lyst. Kom forbi til en hyggesnak, læs en bog, nyd vores te & snacks mens du slænger dig i sofaen, eller brug lounge blot til at hvile før og efter klasserne. KAÍLO er ikke kun et univers fokuseret omkring den fysiske yoga, men også om fællesskabet og vores udstråling. Vi sætter fokus på selvkærlighed og omsorg - så kom som du er, og brug vores kærlige rum præcis som du har behov for.

OMKLÆDNINGSRUM

Vores studier tilbyder på nuværende tidspunkt 2 hyggelige omklædningsrum med gulv-til-loft spejle, daybeds & knager.

YOGA SHALA
(yoga stuen)

Vi har drysset en masse kærlighed ud over vores studie, og har lagt stor vægt på at stimulere alle sanserne. Vores Shala er rummelig, simpel og med masser af naturligt lys. Vi har desuden sørget for masser af planter, lysregulering for at sætte en stemning og et spejl-frit rum så vi kan have fokus på os selv & at udvikle vores praksis.

Vi er ikke et “hot yoga” studie, men har naturligvis sørget for varme i salen når vi rammer de kolde vintermåneder. Vi dyrker yogaen i stuetemperatur, og tror på at varmen skal komme indefra - hvilket den fysiske praksis sagtens kan opbygge om nødvendigt.

MÅTTER &
HÅNDKLÆDER

Vi er udstyret med vores egne måtter, bomulds bolsters (yoga pøller), bløde tæpper, stropper & naturlige kork blokke. Vi sætter altid de nødvendige midler til rådighed, men vi forventer at du har din egen måtte og/eller håndklæder med. Hvis du ikke ejer sådan en eller har glemt den, så kan du naturligvis leje hos os.

Lej en måtte + håndklæde: 30,-
Du kan desuden opbevare din egen måtte hos os - se mere her.

SNACKS &
DRIKKE

Vi har altid koldt frisk vand til rådighed, du skal blot tage din egen flaske med eller tage et glas fra vores vand-station - vi har valgt ikke at sælge noget der kommer på plastikflaske. Du kan desuden altid nyde godt af vores urtete fra Østerlandsk tehus.

Vi elsker at forkæle jer med en lille økologisk snack efter klasserne. Måske tager du den med dig på farten, måske nyder du den i loungen - ligegyldigt hvad, så kan du forvente frisk frugt, ingefær shots, kokosvand, hjemmelavet iste eller andre passende snacks tilpasset dagen og tidspunktet.

SPROG

Vær opmærksom på at du altid kan række ud efter os på dit foretrukne sprog. Vi besvare e-mails og opkald på både dansk og engelsk.

Vi er et internationalt studie & alle vores daglige klasser er på engelsk, medmindre andet er angivet.

Du kan snakke dansk eller engelsk som det passer dig - men vær bevidst om at vores undervisere er nøje udvalgt udelukkende på baggrund af deres færdigheder og erfaringer - ikke på sproget. Du kan derfor opleve at nogle undervisere kun kan snakke og forstå engelsk.

KØB

For at booke en klasse, workshop eller andre produkter hos KAÍLO, så skal du oprette en profil. Det er nemt, hurtigt og ganske simpelt. Klik på “login” øverst i højre hjørne og følg blot instruktionerne.

BOOKING &
AFMELDING

Du kan reservere din plads på vores klasser her.
Holdskemaet er altid tilgængeligt minimum 8 dage i forvejen. Når du har booket en klasse kan du se den via. din profil under “my classes” - det er nemt og overskueligt, du kan kun gøre det endnu nemmere for dig selv ved at downloade vores app.

Afmelding af klasser skal ske minimum 3 timer før klassens start. Afmelding af klassen uden for tidsrammen vil føre til et gebyr på 50DKK hvis du har et medlemskab, hvis du har et klippekort vil du miste dit klip istedet. Hvis du pludselig ved at du ikke kan deltage på dén klasse som du har reserveret, så håber vi stadig at du vil aflyse, sådan at pladsen kan gives videre til en anden.

 

VENTELISTE

Hvis nogle af vores klasser er fuldt booket, så kan du naturligvis skrive dig på ventelisten ved at booke som normalt. Hvis der pludselig skulle blive en plads ledig, og du står øverst på ventelisten, så sender vi dig en e-mail minimum 3 timer før så du ved at der nu er plads til dig. First come, first serve.

COVID-19

For alles sikkerhed, beder vi jer følge regeringens retningslinjer, holde sikker & kærlig afstand og bruge vores håndsprit. Vi tror oprigtigt på at vi nok skal komme igennem denne pandemi med kærlighed, medfølelse og fornuft. Vi har skabt god plads til dig (og imellem måtterne), netop derfor vil du opleve begrænset pladser på vores klasser. Vi sørger selvfølgelig for god hygiejne og massere af sprit.

SKADER

Gør altid din yogalærer opmærksom på hvis du har nogle skader eller andet du døjer med inden klassen begynder, så sørger vi for at holde ekstra godt øje med dig og finde gode variationer, så du kan være med i henhold til dine begrænsninger. Foretrækker du at være med delvist, er du også velkommen.

SKO & TØJ

Vi anbefaler at have rent og behageligt tøj på når du dyrker yoga. Du kan altid starte med strømper, men vi oplever at de fleste fjerne dem efter ganske kort tid. Hvis du skal til en blød yin eller restorativ klasse, så kom gerne med sweater og strømper på. Smykker, ure og lignende anbefaler vi altid at fjerne.
Sko er ikke tilladt i vores studie, du kan placere dem i vores rummelige garderobe ved ankomst.

DUFT

Undgå helst at bære parfume i vores Shala (yogastuen), af hensyn til dine ligesindet. Vi bruger æteriske olier og en diffuser i studiet for at skabe en stemning, men vi har meget få eller ingen stearinlys af hensyn til indeklimaet.

STILHED

Vær venlig at respektere stilheden i vores Shala. Luk den store skydedør efter dig, find forsigtigt din plads og rul måtten ud, men tag dig gerne tid til det nødvendige om det er vejrtrækningsøvelser, lidt opvarmning eller at ligge i savasana før timens start. For at sikre en rolig og behagelig start på klasserne, så beder vi jer om at komme i god tid - minimum 5 minutter før.